Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/227-4722

Szűrés
Ár (Ft)
2 450 Ft - 8 000 Ft
Összetétel
Súly (g/m2)
200 g/m2 - 220 g/m2
Minta

Mintás pamutjersey

A pamut jersey az egyik legkedveltebb anyag, ha ruháról van szó. A kínálatunkban megtalálható összes jersey kizárólag természetes anyagból készült. A textil rugalmasságát pedig az elasztán adja. Rendkívül kényelmes viselet, a természetes mivoltának köszönhetően kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas. Készülhet belőlük bármilyen ruházati termék, ahol a magas pamuttartalom és a rugalmasság fontos. Csak hogy néhányat említsünk, csodaszép sapkák, sálak, pulcsik, nadrágok, hálózsákok készülhetnek belőlük. De akár alsóneműnek is megfelelőek. Csakis a képzeletünk szab határt, hogy milyen egyedi darabokat alkotunk belőlük. A mintás pamut jersey-ket érdemes egyszínű jersey-vel kombinálni, hogy a minta ne legyen túlságosan tolakodó. Természetesen ez is csak ízlés kérdése.

Most már csak egyetlen dolog van hátra: kiválasztani a kedvenc mintákat és elkészíteni belőlük a csodaszép, egyedi alkotásokat.

Jó válogatást :)


114termék
 

Figyelmeztetés: A monitorok egyedi beállításai miatt a színek megjelenése kis mértékben eltérhet a termék valós színétől!