Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/227-4722

Mintamánia nyár!


Játékszabályzat
???? Vásárolj 2024. május 6 és június 6 között legalább nettó 15.000 Ft értékben a www.mintamania.hu oldalról (a szállítási költség nem számítható bele a 15.000 Ft-ba)*
???? Egy rendeléssel egyszer, több rendeléssel többször is bekerülhetsz a játékba!
???? Varrj a vásárolt anyagból valami szépet. (Ha takarót, nyári strandtörölközőt szeretnél, természetesen azzal is beszállhatsz a versenybe.)
???? Készíts egy jó minőségű fotót a ruháról és annak viselőjéről és küldd el nekünk emailben az info kukac mintamania pont hu email címre. Ne feledd el a megrendelés azonosítóját is feltüntetni az email-ben!
???? Az elküldött fotókat feltötjük a Mintamánia Facebook oldalára és később megtekinthető lesz a www.mintamania.hu oldalon is
???? Oszd meg a fotót saját hírfolyamodban is a #mintamanianyar hashtaggel
???? Ha van varrni szerető ismerősöd, barátnőd, ne felejtsd el őt is meghívni a játékba, a játék Facebook posztja alatt taggelheted őt/őket
???? Ha van kedved, oszd meg a játék Facebook bejegyzését és ha még nem tetted meg, kedveld Facebook oldalunkat (nem feltétele a játéknak, de minden megosztást és oldalkedvelést nagyon köszönünk)
???? Június 8-án a játékban részt vevők közt egy darab 40.000 Ft értékű kupon kerül kisorsolásra, ami BÁRMIRE beváltható a www.mintamania.hu oldalon (figyelem, a postaköltség a vásárlót terheli)
???? Extra ajándék: a MintaMánia textil oldalán a legtöbb like-ot kapott fotó egy 10.000 ft értékű ajándékot kap ????
*A vásárolt termék nem lehet csak rövidáru vagy passzé, a rendelésnek tartalmaznia kell méterárut is.
Figyelem! Ezt a játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen szinten nem kapcsolódik hozzá.
A nyeremény készpénzre nem váltható be! A sorsolás véletlenszerűen történik.
Játékra fel! ????
A Mintamánia csapata