Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/227-4722

Blog

Bemutatkozom

Anikó
Anikó
Bemutatkozom

Helló! Anikó vagyok, anyagfüggő. Mintás, egyszínű, főként pamut, de lehet akár gyapjú, len, bármi, szinte mindegy, csak természetes textil legyen. De nem mindig volt ez így.

Kovács Anikó vagyok, végzettségemet tekintve közgazdász. 2013-ban egy pici lány gyökeresen felforgatta az életem ❤ A kislányom 2 éves korában már volt egy kis időm varrogatni. Második babánkat vártam, amikor úgy döntöttem, elkészítek neki egy-két babaholmit, amire az első terhességem alatt nem volt időm. Elkezdtem varrogatni, anyagokat felhalmozni (kinek ismerős a helyzet?). Egyre bátrabban nyúltam a szabásmintákhoz, varrtam mást is, mint párnahuzatot ???? És egyszerűen a gépezet magával sodort. Amíg a gyerekek meg nem születtek, nem sejtettem, hogy vérbeli anyagfüggő vagyok, a minták szerelmese és bizony rá kellett jönnöm, hogy imádok nem csak varrni, de anyagokat vágni, csomagolni, szétpostázni is, a többi függő társamnak ????

2018-ban jött egy nagyszerű lehetőség, és a Mintamániát befogadtuk 3. gyermekünknek ❤ Azóta is gondozgatom, bővítem, fejlesztem, ahogy a lehetőségeimből adódik. A vásárlóim pozitív visszajelzései erőt adnak, hogy igenis van igény a minőségi, prémium textilekre. 
Nagyon sokat köszönhetek a Mintamániának, hisz nekem ez több mint munka - ez az életem. Igyekszem a szebbnél szebb mintákkal és kiváló minőséggel meghálálni a sok-sok rendeléseteket ????

Az anyag (és a minta) legyen veletek ???? Legyen szép napotok!